Margreet en Rob Dekker

Als jarenlange eigenaren van een duikcentrum in Nederland weten wij als geen ander hoe lastig het is om duiken uitdagend voor jezelf te houden. Op een gegeven moment ben je uitgekeken op de vaste duikstekken. Je kent iedere steen in Vinkeveen en ook het Oostvoornse meer kan je niet meer boeien. Vaak is dat de reden dat een duikuitrusting soms weken in de kast hangt en na verloop van tijd de hulp van marktplaats word ingeroepen om een einde aan je zo veel beloofde carrière te maken.

Margreet en Rob zijn fanatieke duikers die de meeste locaties op hun duimpje kennen zij duiken al meer dan 20 jaar en hebben al veel beginnende en ervaren duikers geholpen aan geweldige duikervaringen in het binnen en buitenland.

Wil je gaan duiken op de Noordzee?

Wij helpen je die ervaring op te doen en helpen je aan de juiste opleiding. Daarna gaan wij met jou met een Nederlands duikschip de Noordzee op om veilig op de mooiste wrakken te duiken en hun geheimen te onderzoeken

Naast mooie duiken in het Nederlandse buitenwater worden er ook activiteiten in het buitenland georganiseerd. Steengroeve duiken in de Ardennen, bezoeken aan overdekte duik aquaria en gecultiveerde meren met leven als steur, karper, zeelt, paling en nog veel meer. Ook bootreizen op de Rode Zee, Malediven of groepsreizen naar Indonesië zijn allemaal mogelijk als je bij ons aansluit. Kijk op onze activiteiten agenda wat wij allemaal organiseren en geef je op, twijfel je nog of heb je vragen? Bel ons en wij helpen je graag.